Božićni turnir Judo kluba Rijeka

Judo klub Rijeka, 22.12.2023.

Tradicionalni Božićnio turnir Judo kluba Rijeka održan je 22.12.2023. godine u judo dvorani na Kantridi. Na klupskom natjecanju prisustvovalo je skoro 200 mlađih članova uz veliku podršku brojnih roditelja i prijatelja našeg kluba. Natjecanje je otvorio predsjednik kluba Leonardo Bressan i glavni tajnik Slaviša Bradić koji su svim prisutnim zaželjeli sretne nadolazeće blagdane.

Naravno za ovakvu pozitivnu energiju nemoguće je bilo da do našeg kluba nije svratio i naš Djed mraz koji je i ovog puta razveselio srca najmlađih a time i srca starijih. Da je naš Djed mraz originalan i zasigurno svojim djelovanjem čak i starije uvjerio da vjeruju u njega, pokazao je da vlada i u judo vještini bacivši majstora sa najvećim pojasom.

Za svoj dugogovišnji rad zasluženo je dobio originalnu zahvalnicu od kluba i nadamo se da će nas sa svojom dobrom vilom koja ga prati svake godine, doći u posjet i sljedeće godine.

Priredba je uz Djeda mraza počela i prezentacijom naših članova iz grupe sa poteškoćama u razvoju s svojom trenericom Sandrom. Oni su demonstrirali svoja nova naučena znanja uz prikaz tehnike i borbe.

Nakon toga bila je prezentacija Nage-no-kate koju su demonstrirali Paolo i Neli Starčević koji su pokazali da majstorsku katu mogu raditi i mlađi članovi.

Istaknuti su i nagrađeni svi pojedinci koji su svojim rezultatom proslavili Judo klub Rijeka, a to su osvajači državnih medalja i reprezentativci. Također su posebne nagrade primili i članovi koji su bili najredovitiji tijekom 2023. godine.

Svi članovi dobili su učesničke medalje, klupske kalendare i prigodne poklone, te se ujedno i počastili sa slatkim delicijama.

I za kraj zahvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se ovaj tradicionalni turnir i druženje održi, a uz roditelje i prijatelje svakako treba istaknuti, trenerice i trenere, Sandru, Paulinu, Sandra, Tomu, Boru, našeg novog trenera Shunsukea, Dadu, Bornu, Luku te veliku pomoć naši nadolazećih snaga Marina, Karla, Renata, Sebastijana i svih ostalih.

Što reći nego da uz ovakvu ekipu i pravi judo duh zajedništva ne moramo brinuti za budućnost kluba a još manje za sljedeći Božićni turnir. Čisto radi informacije već imamo medalje i za 2024. godinu 😊

Svim članovima i prijateljima kluba želimo Sretan Božić i Novu 2024. godinu !