Božićni turnir razveselio naše članove !

Dvorana Judo kluba “Rijeka”, 14.12.2022.

Tradicionalni Božićni turnir održan je večeras u dvorani Judo kluba “Rijeke”. Nastupilo je skoro 200 članova najmlađih uzrasnih kategorija koji su prikazali naučena znanja brojnoj publici. Naravno turnir i ugođaj ne bi bio potpun bez tradicionalnog Djeda mraza kojem se i ovog puta zahvaljujemo na dolasku uz pratnju svoje vile. Sve prisutne pozdravio je Leonardo Bressan i Slaviša Bradić, zaželjevši svima puno uspjeha i čestitavši nadolazeće blagdane. Prva je bila prezentacija juda naših članova grupe sa poteškoćama u razvoju koji su prikazivali naučena znanja i demonstrirali borbe sa svojim trenerima i starijim članovima, sa trenericom Sandrom Uršičić.
Također je na priredbi dodijeljena posebna Zahvalnica dugogodišnjem treneru Bori Štrpcu koji je punih 35 godina nesebično prenosio znanje našim najmlađim natjecateljima.
Svi članovi dobili su prigodne poklone, učesničke medalje i kalendare te su se zajedno sa roditeljima i prijateljima počastili različitim delicijama koje su pripremili roditelji i rukovodstvo JK “Rijeka”.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i trenerima na odličnoj organizaciji, Aleksandru Obrovcu, Draženu Nalisu, Tomi Jelušiću, Bori Štrpcu, Mariu Isakovu i Paulini Perušini.